bakom kameran

        Bakom kameran

susanne-eskilssonP I N this to pinterest

”I don´t shoot what it looks like,

I shoot what it feels like”

Bakom kameran hittar ni mig en glad, kreativ, lugn och diskret fotograf som blir lyrisk då jag lyckas fånga det där speciella uttrycket och personligheten hos någon, just där och då, som gör att de närmaste tänker, Åh det är ju på priiiicken likt! Den där alldeles speciella känslan som gör hela bilden, som berör och som gör det svårt att sluta titta på den.

Att fotografera är min passion och det hoppas jag ni ser i mina bilder som speglar kärlek och närhet. Bilderna är oftast färgstarka men det är den absoluta känslan i bilden som bestämmer hur den i slutändan kommer se ut.

Jag fotograferar allt med stor glädje, stora som små, människor, blommor och djur (blommor kan det ibland bli mycket av då jag även är utbildad blomsterdekoratör) men jag har en extra förkärlek för barn och djur. Fotograferingen sker utomhus i naturligt ljus gärna på en vacker äng, vid havet eller hemma hos er om det finns önskemål om det.

Fotograf i Bunkeflostrand, Limhamn m.m.

Jag utgår ifrån Bunkeflostrand med närhet till bland annat Malmö innerstad, Limhamn, Klagshamn, Tygelsjö och Vellinge. Men inget stoppar mig från att åka runt i Skåne eller resten av vårt avlånga land för att få jobba med det roligaste och mest givande jag vet, fotografering.

Känner ni för att boka (klicka här) en fotografering eller ställa frågor så hittar ni kontaktformuläret ovan i menyn (klicka på länken kontakt). Annars går det utmärkt att skicka ett mail till info@susanneeskilsson.se


S O C I A L